O NAMA

METAL – TEHNIKA

je porodična firma, osnovana 2012. godine u malom selu Potočac kod Paraćina. Tokom svih godina rada naš posao je postao naša velika strast. Strast za stvaranjem. Strast za stalnim usavršavanjem. i zato se Konstantno usavršavamo i pratimo inovacije kako bi zadovoljili sve potrebe naših klijenata.

 

 

Čime se bavimo?

Prvenstveno, mi se bavimo mašinskom preradom metala i zavarivanjem.
Proizvodimo zaštitne ograde od raznih materijala (celik,aluminijum,prohrom), konstrukcije, kao i mnoge druge proizvode od metala. Možemo vam ponuditi cinkovanje kao i najbolji vid farbanja – PLASTIFIKACIJU koju radimo u našem pogonu uz kvalitetnu pripremu materijala. Više o plstifikaciji pročitajte OVDE

 

Zašto baš mi?

Zato što vam možemo pomoći vam da REALIZUJETE VEĆINU VAŠIH ŽELJA kada su proizvodi od metala upitanju.
Zato što nam je KVALITET najvažniji.
Zato što je sinonim za naš rad – PROFESIONALIZAM
Zato što imamo BOGATSTVO ZNANJA I ISKUSTVA da na najbolji mogući način izađemo u susret očekivanjima klijenta
Zato što smo dovoljno FLEKSIBILNI da se prilagodimo svim potrebama klijenta Zato što nudimo KVALITETNA I OPTIMALNA REŠENJA za sve vaše ideje.

Kako?

Ukoliko nemate ideju za izgled vaše ograde, nadstrešnice, stepeništa, enterijera, eksterijera, MI Smo Tu da napravimo projekat i realizujemo vašu zamisao uz minimalnu cenu a maksimalan kvalitet. Naš osnovni cilj su zadovoljne mušterije, a to je moguce samo kvalitetnom I izradom u roku .
Koje su naše ključne vrednosti?
Na prvom mestu su nam :
Tačnost
Preciznost
Dugotrajsnost
Estetski izgled
Pozovite nas i predstavite nam svoju ideju bez ikakve obaveze za saradnju!